وبسایت عضلات به هیچ عنوان در زمینه عرضه مکمل‌های ورزشی فعالیت نداشته و تمامی نوشته‌های مربوط به مکمل‌های ورزشی تنها جهت اطلاع رسانی می‌باشد.

درود خدمت همگی دوستان گرامی، عزیزان ایمیل وبسایت از [email protected] به ایمیل‌های [email protected] و [email protected] تغییر کرده است، ایمیل قبلی دیگر در دسترس ما نمی‌باشد و به هیچ عنوان به آن ایمیل متنی ارسال نکرده و پاسخ ندهید.

خانه / تغذیه / پایه و اساس غذا های اعتیاد آور
addiction-foods-muscles

پایه و اساس غذا های اعتیاد آور

اگر روزی رسید که در حال خوردن غذایی ناسالم بودید و با خودتان این جمله را تکرار کردید که: “من نمیتونم به خودم کمک کنم” (جلوی خودم را بگیرم)، خوب شاید حق با شما باشد …

شرکت‌های تهیه‌ی غذا به سه چیز متکی‌اند: شکر، نمک، چربی (روغن). این‌ها عناصر سه گانه‌ی اصلی تهیه غذا هستند و وقتی مقدار زیادی از آنها استفاده می‌شوند به اصطلاح می‌گویند:

  • “نکته‌ی خوشی” برای شکر
  • “حس دهان” برای چربی (روغن)
  • “از هم پاشیدن مزه” برای نمک

آن‌ها ترکیبات نمک، شکر، روغن و مواد شیمیایی را آنچنان سنجیده و با دقت با هم ترکیب می‌کنند که شما نمی‌توانید فقط یک عدد از آن غذا بخورید. این غذاها بسیار اعتیاد آور، و بسیار خوش آب و رنگ هستند. ناگهان متوجه می‌شوید که نمی‌توانید جلوی خوردن آن‌ها را بگیرید؛ این باعث ایجاد یک رابطه‌ی سخت بین شما و این گونه مواد غذایی می‌شود، و به آن غلبه کردن بسیار سخت و دشوار است.

چرا نمی‌توانید به خوردن یکی اکتفا کنید ؟

به این جریان، ناپدید شدن تراکم کالری گفته می‌شود. این برای مواردی مانند چیتوز که در دهان شما آب میشود صدق می‌کند. اتفاقی که می‌افتد این است که مغز شما درباره‌ی غذایی که به یکباره ناپدید شده فریب می‌خورد و پیش خود تصویر می‌کند که چیزی (کالری) خورده نشده است، بنابراین شما برای ادامه دادن به خوردن آن چیتوز بسیار مستعد هستید، قبل از این که مغز شما پیام فرستد که “هی ، به اندازه کافی خوردی !!!”.

اگر بتوان عکس العمل مواد شیمیایی بر روی زبان شما یا طعم و مزه یک ماده را تکرار کرد، شرکت‌ها میتوانند مزه‌ی هر چیزی را بدون وجود ماده اصلی شبیه سازی کند .

برای اینکه این محصولات توانایی نگه داری در قفسه‌ها را برای ماه‌ها داشته باشند، بسیاری از ترکیبات اصلی هیچ کاری با طعم غذا ندارند اما برای کنش‌هایی مانند جلوگیری از فساد، از مواد شیمیایی برای کنترل ظاهر و بافت استفاده می‌شوند. همچنین آن‌ها نیز از یک سری «بهبود دهنده‌ی مزه» که به مغز درباره مزه‌ی ماده غذایی‌ای که وجود ندارد حیله می‌زنند. مقدار عظیمی پول برای تولید مزه‌ها و بوهایی که حس واقعی دارند ولی در واقعیت کاملا ساختگی هستند خرج می‌شود، پس فریب نخورید!

دانلود مجلات بدنسازی و دیگر ورزش ها

درباره مهراد موسوی پور

از سال 1386 به ورزش بدنسازی علاقه پیدا کرده و شروع به انجام این ورزش کردم و از سال 1389 این ورزش را بصورت تخصصی دنبال کردم ، زمینه تحقیقی و فعالیتی بنده در مورد مکمل های غذایی ، دارو ها و هورمون های مختلف است

یک نظر

  1. مرسی آقا مهراد منتظر پست های جدید و کاربردیتون هستم

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمی‌شودفیلدهای الزامی علامت دار شده‌اند *

*

کپچا *